الزامات قانونی طرح خود کنترلی و خوداظهاری بهداشتی:
* قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
* ماده 24، 25 و 41 آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
* ضوابط اجرایی انجام خدمات ممیزی بهداشتی دفاتر خدمات سلامت


مزایای اجرای طرح خود کنترلی و خوداظهاری بهداشتی
* بازرسی و کنترل بهداشتی مستمر و هدفمند اماکن و مراکز حساس به منظور افزایش سطح بهداشت و ایمنی مواد غذایی
* ارائه مشاوره و آموزش های لازم بهداشتی با اولویت بر بهداشت فردی، بهداشت آشپزخانه و کترینگ ها، بهداشت و ایمنی مواد غذایی و … به کارگران، کارمندان و صاحبان واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و آشامیدنی
* بازرسی و کنترل مستمر و هدفمند بر بهداشت محیط استخرهای شنا
* انجام نمونه برداری آب، مواد غذایی، سطوح در تماس با مواد غذایی و انگشتان دست پرسنل بصورت دوره ای و متناوب
(Swab Test – Finger Test)
* کاهش هزینه های مربوط به رفع نواقص بهداشتی
* افزایش اعتماد و رضایتمندی مشتریان از محصولات و خدمات ارائه شده واحد صنفی
* صرفه جویی در پرداخت هزینه های مشاوره بهداشتی
* تسهیل در فرآیندهای کسب نشان سیب سلامت و رتبه بندی بهداشتی صنوف توسط دانشگاه علوم پزشکی
نحوه اجرای خدمات خود کنترلی و خوداظهاری بهداشتی
* ارائه مدارک شناسایی مالک، مدیر یا متصدی
* داشتن کد بازرسی واحد فعالیت
* اعلام درخواست خوداظهاری بهداشتی
* ثبت درخواست
* پرداخت هزینه کارمزد
* اعزام ممیز (کارشناس بهداشت محیط) به محل بر اساس دوره تواتر و انجام مراحل کاری (بازدید، مشاوره، آموزش، ثبت خوداظهاری)
* انجام اقدامات اصلاحی با همکاری مالک، مدیر یا متصدی پرسنل واحد صنفی
* بهبود وضعیت بهداشتی واحد صنفی

جهت کسب اطلاعات تکمیلی با دفتر خدمات سلامت تماس حاصل فرمائید.