02632549770 info@alborzsalamat.ir

الزامات قانونی طرح خود کنترلی و خوداظهاری بهداشتی:

* قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

* ماده 24، 25 و 41 آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

* ضوابط اجرایی انجام خدمات ممیزی بهداشتی دفاتر خدمات سلامت

مزایای اجرای طرح خود کنترلی و خوداظهاری بهداشتی

* بازرسی و کنترل بهداشتی مستمر و هدفمند اماکن و مراکز حساس به منظور افزایش سطح بهداشت و ایمنی مواد غذایی

* ارائه مشاوره و آموزش های لازم بهداشتی با اولویت بر بهداشت فردی، بهداشت آشپزخانه و کترینگ ها، بهداشت و ایمنی مواد غذایی و … به کارگران، کارمندان و صاحبان واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و آشامیدنی

* بازرسی و کنترل مستمر و هدفمند بر بهداشت محیط استخرهای شنا

* انجام نمونه برداری آب، مواد غذایی، سطوح در تماس با مواد غذایی و انگشتان دست پرسنل بصورت دوره ای و متناوب

 (Swab Test – Finger Test)

* کاهش هزینه های مربوط به رفع نواقص بهداشتی

* افزایش اعتماد و رضایتمندی مشتریان از محصولات و خدمات ارائه شده واحد صنفی

* صرفه جویی در پرداخت هزینه های مشاوره بهداشتی

* تسهیل در فرآیندهای کسب نشان سیب سلامت و رتبه بندی بهداشتی صنوف توسط دانشگاه علوم پزشکی

نحوه اجرای خدمات خود کنترلی و خوداظهاری بهداشتی

* ارائه مدارک شناسایی مالک، مدیر یا متصدی

* داشتن کد بازرسی واحد فعالیت

* اعلام درخواست خوداظهاری بهداشتی

* ثبت درخواست

* پرداخت هزینه کارمزد

* اعزام ممیز (کارشناس بهداشت محیط) به محل بر اساس دوره تواتر و انجام مراحل کاری (بازدید، مشاوره، آموزش، ثبت خوداظهاری)

* انجام اقدامات اصلاحی با همکاری مالک، مدیر یا متصدی پرسنل واحد صنفی

* بهبود وضعیت بهداشتی واحد صنفی

جهت کسب اطلاعات تکمیلی با دفتر خدمات سلامت تماس حاصل فرمائید.